Agritechnica VIP-reis

VOL

zaterdag 11 november

Vroeg vertrek vanaf diverse plaatsen in Nederland. Onderweg krijgt u een lunchpakket en zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt. In de middag bezoeken we een fabriek of boerderij. 's Avonds overnachten we in de omgeving van Hannover in een goed hotel waar we ook dineren. En voor wie wil kan nog een drankje nemen in de bar van het hotel.
De opstapplaatsen zijn omgeving Dordrecht, Apeldoorn en Oldenzaal. Er is een extra opstappunt omgeving Zwolle. We proberen een plaats te kiezen waarbij u niet langer dan een uur hoeft te rijden.

zondag 12 november (eerste exclusieve dag)

Vandaag gaat de AGRITECHNICA van start. Om 9 uur mogen we naar binnen. Met de speciale VIP-kaarten bent u al geregistreerd en hoeft u niet in de rij te staan.
Vooraf heeft u van ons al een overzicht ontvangen waar de grote merken staan zodat u een goede planning kunt maken welke van de 23 hallen vandaag te bekijken.
Na de beurs rijden we terug naar ons hotel voor een heerlijk diner en natuurlijk veel gezelligheid waar we diverse ervaringen uitwisselen. 

maandag 13 november (laatste exclusieve dag)

We bezoeken wederom de beurs op de 2e exclusieve dag, ook wel dealerdag genoemd, van de AGRITECHNICA (de entreekaart van € 75 per dag is inclusief ). Op uw gemak kunt u de rest van de beurs bekijken. Rond half zeven ‘s avonds rijden we terug naar Nederland met onderweg een stop voor een goed afscheidsdiner.

Overige informatie

De prijs van deze VIP-reis bedraagt € 595 p.p. (toeslag 1-persoons- kamer € 125,– indeling met andere alleenreizende is mogelijk). Deze prijs is inclusief vervoer, alle excursies, 2 dagen entree Agritechnica op de exclusieve dagen, maaltijden (excl. lunch dag 2 en 3) en overnachtingen in een goed hotel.

Waarom naar de exclusieve dagen?

In 2015 zijn we met een groep 1 dag naar de exclusieve dagen geweest in de veronderstelling dat men genoeg tijd had om alles te kunnen zien. Helaas zijn 23 hallen, zelfs op deze rustige dagen, veel. Aangezien de entreeprijs fors is (€ 75 per ticket aan de kassa en € 60 in de voorverkoop) heeft dit natuurlijk veel invloed op de totaalprijs. Toch is gebleken dat de rust op de beursvloer, en de tijd die de locale vertegenwoordigers op zondag en maandag voor de bezoekers hebben, meer op prijs wordt gesteld dan het entreevoordeel op de gewone (dinsdag t/m zaterdag) dagen. Daarom gaan we dit jaar beide exclusieve dagen. 

Het hotel dat we hebben geboekt staat zeer goed aangeschreven en ligt op een uur rijden vanaf de beursgebouwen. Het is een klein, typisch Duits familiehotel. Hierdoor zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vanaf het beginpunt gaat een ervaren reisleid(st)er en een journalist met u mee die u vooraf zoveel mogelijk op de hoogte brengt van de noviteiten. 

Deze reis kan als studiereis worden aangemerkt. Overleg met uw boekhouder over de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar op (053) 461 61 15 van 10 - 21 uur. U kunt ook een mail sturen, door hier te klikken.