Verzekering afsluiten


Het is nu mogelijk om bij ons je eigen verzekering online te regelen en te kiezen voor de goedkopere doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Doorlopende reis- en of annulerinsverzekering regelen

U kunt ook een kortlopende reis- en of annuleringsverzekering nemen. Deze begint op het moment dat u vertrekt en eindigt op de datum dat u terug komt. Is de reissom hoger dan het maximale bedrag waarvoor u doorlopend verzekerd bent, dan kun je het restant verzekeren door hiervoor een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Reisverzekering voor alleen de duur van een reis

Annuleringsverzekering voor alleen de duur van de reis

Kijk op de site van de verzekeraar wat hun voorwaarden zijn. Wij zijn slechts intermediair en zullen, als dit nodig is, claims voor u indienen bij de verzekeraar. Het is uiteindelijk aan de verzekeraar hoe de claim wordt afgehandeld.

Woon je in België of Duitsland en boek je bij ons, kijk dan even naar onderstaande voorwaarden van Allianz:

Inwoners van België accepteren wij, echter wel op basis van het feit dat ze een ziektekostenverzekering hebben INCLUSIEF buitenland-dekking.  Duitsland-ingezetenen accepteren wij woonachtig tot maximaal 100 km. van de Nederlandse grens.

Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op. Wij helpen je graag en doen je een geheel vrijblijvende offerte zodat je de kosten kunt vergelijken met een andere maatschappij.

 

Voorbeeld:

Je hebt een doorlopende annuleringsverzekering die maximaal € 1500 per reis (of periode) vergoedt. De reis kost € 2000. Je kunt dan een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten voor het bedrag van € 500.