5 daagse vliegreis naar Zweden

Reisdata: 25 t/m 29 juni 2018 


 

Met bezoeken aan: 

  • Volvo auto’s 

  • Väderstad 

  • Rottne bosbouwmachines

  • Landbouwbeurs Borgeby Fältdagar 

  • Verschillende landbouwbedrijven

Maandag 25 juni

We verzamelen vanochtend vroeg op Eindhoven Airport voor de vlucht naar Kopenhagen.

Na 1,5 uur zijn we in Kopenhagen. Vanaf hier rijden we over de Øresund brug door naar Göteborg, Zweden voor een middagbezoek aan Volvo auto’s. Tijdens een treinrit door de fabriek zien we hoe alle modellen in de S, V en XC series door elkaar worden gebouwd (meer dan 200.000 per jaar) en aansluitend zien we de geschiedenis van Volvo in het museum.

Aan het begin van de avond bezoeken we de historische binnenstad van Göteborg.

Diner en overnachting in het centrum van Göteborg zodat u ’s avonds nog even de stad kunt verkennen.

Dinsdag 26 juni

Vandaag gaan we naar Väderstad voor een bezoek aan de fabriek. Dit Zweeds familiebedrijf is gespecialiseerd in grondbewerkings- en zaaimachines. Hier zien we de modellen zoals Tempo, Rapid en de Opus700.

Hierna bezoeken we onder voorbehoud de steengroeve in Kimme waar de Väderstad machines worden getest op constructie en slijtage. Een keiharde demo!

In de middag gaan we naar een boerderij in de omgeving van Jonköping waar we ook overnachten.

Woensdag 27 juni

We rijden een stuk zuidwaarts en komen uit in Rottne, waar we de fabriek van Rottne bosbouwmachines bezoeken. We zien de productie en leren over de Zweedse bosbouw.

Nadien bezoeken we een boerderij in de omgeving.

Vanaf hier is het nog 200 kilometer naar Helsingborg, waar we vanavond overnachten.

Donderdag 28 juni 

Op naar Bjärred voor het bezoek aan de landbouwbeurs Borgeby Fältdagar. Naast de 400 exposanten zijn er verschillende demonstratievelden voor de machines en gewassen.

Na de beurs gaan we door naar een landbouwbedrijf in de omgeving met  akkerbouw, bosbouw & vleesvee.

Overnachting in Kopenhagen en vrije avond om de stad in te gaan.

Vrijdag 29 juni

Vanochtend bezoeken we Kopenhagen en vanmiddag vliegen we terug naar Eindhoven en zijn we aan het eind van deze bijzondere rondreis door Zweden.

Informatie 

Het is een verzorgde reis op basis van halfpension. Inbegrepen zijn de vluchten en luchthavenbelastingen, vervoer ter plaatse met kleine busjes, hotels, alle ontbijten en diners, alle genoemde excursies, professionele begeleiding en entreeprijzen. Voor eigen rekening zijn lunches, eventuele verzekeringen en persoonlijke uitgaven. De prijs bedraagt €995,-pp. op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding.

Algemene informatie en boeking 

Voor deze reis heeft u een geldig paspoort/reispas nodig. Er zijn geen inentingen noodzakelijk.

U kunt zich telefonisch aanmelden van maandag t/m zaterdag 10 - 21 uur tel +31 (0) 53 461 61 15 of mail boeken@trekkerreizen.nl o.v.v. naam Zweden 2018 en het aantal personen of klik op onderstaande button.

Het programma is met de grootste zorg samengesteld en is onder voorbehoud van wijzigingen.

 

aagg

Trekker Reizen

Wij zijn een agrarisch reisbureau en organiseren wereldwijde reizen voor diverse uitgevers in Nederland en België, agrarische (jongeren)organisaties en verenigingen. Reizen van een dag tot enkele weken, van Nederland tot waar ook ter wereld. Voor soortgenoten, met soortgenoten. Volledig verzorgd met een persoonlijke aanpak. Wij organiseren, begeleiden en genieten samen met u.

ONTMOET HET TREKKER REIZEN TEAM

Altijd enthousiast om iedere reis-uitdaging aan te gaan

Eline ter Haar

Geboren als dochter op een melkveebedrijf in Enschede. Studeerde levensmiddelentechnologie en bedrijfskunde waarna ze van 1995 - 2008 als marketing manager bij Misset / Reed Business heeft gewerkt voor diverse landbouwbladen. Vanaf 1997 heeft ze reizen georganiseerd voor Trekker & Werktuig waarvan veel met Arend-Jan Blomsma. In 2008 heeft ze Trekker Reizen opgezet en met vol enthousiasme probeert ze iedere keer weer een nieuwe reis of route te bedenken, want routine is niet haar ding. Ze houdt ervan samen met andere enthousiaste reizigers van al het moois van de (agrarische) wereld te genieten.

Lotte Kooiker

Geboren in 1988 in Oldenzaal en na haar opleiding toerisme begonnen bij Trekker Reizen in 2014 waarvan ze nu mede-eigenaresse is. Na haar stage in Nieuw-Zeeland wist Lotte dat ze veel reizen wilde maken buiten de gebaande paden. In het weekend is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden waar de wedstrijd met een extra helft in stijl wordt afgesloten. 

Arend-Jan Blomsma

Geboren in het Drentse Vledder in 1960 en na de HAS jaren gewerkt als voorlichter en later als redacteur bij Trekker & Werktuig / Trekker. Sinds 2002 veel reizen begeleid met Eline waarbij we veel veel enthousiaste mensen en bedrijven hebben ontmoet. Op de achtergrond altijd betrokken gebleven bij Trekker Reizen en technische invulling van de reizen. Sinds 2017 werkzaam als freelance journalist en fotograaf voor Europese mechanisatiebladen.  

Anniek Pelleboer

Stagaire bij Trekker Reizen en bezig met de oldtimerreis naar de Grossglockner. Enthousiaste doorzetster die alles gezien wil hebben voordat ze goedkeuring geeft om het op te nemen in het programma. Tijdens de voorreis in 2017 heeft ze een mooie selectie gemaakt waarbij de echte trekkerliefhebber een mooi programma krijgt als ook degene die meer van kastelen en natuur wil zien. Als het mogelijk is zal ze in 2018 zelf meegaan en hiermee haar stageproject aan jullie presenteren. Neem in ieder geval je verrekijker en goede wandelschoenen mee, zij zorgt voor de rest.